Praktisch


Pleuni Cant

Klinisch psychologe

Wie ben jij?


Iedereen kan hier terecht. Of je nu kind, jongere of volwassene bent. Het kan hierbij gaan om problemen die je zelf ervaart, patronen waarin je vastzit, irritaties die moeilijk los te laten zijn. Maar het kan ook zijn dat je vragen hebt omtrent opvoeding. Of misschien zit je als jongere wel vast in het studeren en kan een sessie ‘leren leren’/studiebegeleiding soelaas bieden. Er kunnen ook relatie/gezins/groepsgesprekken plaatsvinden. Kortom: alles kan (indien zinvol en doelgericht).


Ik zou een lijst van mogelijke ‘problemen’/hindernissen kunnen geven waaraan gewerkt kan worden, maar dat strookt niet met mijn visie. De meeste ‘problemen’ komen niet alleen, vaak zijn het uitingsvormen van iets anders en te herleiden tot een gevoel/overtuiging.


Als ik denk niet de juiste persoon te zijn voor je vraag, zal ik je doorverwijzen...


Verloop?

 

Betaling: Na het gesprek. 60 euro/gesprek van 50 min. Betaling kan cash, via een mobile app of (vooraf) via overschrijving. Vanaf 1 maart 2020 komt er 10euro bij voor een sessie na 18u.

 

Intakegesprek: het eerste gesprek is een verkennend gesprek waarin we samen de hulpvraag formuleren en afspraken maken. Indien ik niet het gevoel heb dat je/jullie op de juiste plek zijn zal ik dit ook zeggen en eventueel doorverwijzen.

 

Duurtijd? Moeilijk te voorspellen. Misschien heeft u gewoon nood aan een aantal praktische tips, psychoëducatie/informatie. Dan is 1 sessie al voldoende. Alles gebeurt steeds in overleg.

 

Annulatie: 24u op voorhand annuleren, anders wordt de sessie aangerekend.

 

Verslag: kan opgesteld worden op vraag. Ik hou van open communicatie en u mag gerust uw eigen verslagen inkijken. Vertrouwen en openheid zijn voor mij 2 cruciale pijlers. Dit werkt overigens in 2 richtingen.

 

 

Terugbetaling?De terugbetaling van psychotherapie en psychologische begeleiding is niet inbegrepen in de verplichte verzekering (die voor elk ziekenfonds hetzelfde is). Het gaat dus om de aanvullende ziekteverzekering, die verschilt per ziekenfonds.

Copyright @ All Rights Reserved